mainos_1048

Materiaalinkäsittely

Tuotanto tehostuu virtaviivaistamalla toimitusketjut

HANZA tuo laajalla valmistusteknologiavalikoimallaan lisäarvoa valmistavalle teollisuudelle

artikkelikuva: Tuotanto tehostuu virtaviivaistamalla toimitusketjut

Tuotantoketjujen ja toiminnan virtaviivaistaminen tuo kilpailuetua. Eri valmistusteknologioita ja asiantuntijapalveluja tarjoavan yhteistyökumppanin kanssa tuotannon optimoiminen sujuu nopeasti, ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

Valmistavassa teollisuudessa voidaan parantaa kannattavuutta kehittämällä valmistusmenetelmiä ja tuotantoketjua. Kaikkea ei tarvitse eikä kannata tehdä itse, vaan yritys voi kehittää toimintaansa yhteistyökumppaneiden ja verkostojen avulla.

Pitkän aikavälin valmistuskumppani HANZA Group tarjoaa valmistavalle teollisuudelle laajan kattauksen valmistusteknologioita ja -ratkaisuja.

”Haluamme olla asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani koko toiminnan ja tuotantoketjun kehittämisessä. Prosesseja ei tarvitse kehittää useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa, vaan meiltä saa keskitetysti monipuolisen valikoiman valmistusteknologioita ja palveluja aina loppukokoonpanoon saakka”, kertoo HANZAn Suomen klusterin myyntijohtaja Riikka Kokko.

Maailmanlaajuisesti toimivan HANZAn All you need is one -konsepti on otettu vastaan hyvin. HANZAn tavoitteena on tuoda erilaisilla ratkaisuilla ja neuvonta- ja kehityspalveluilla lisäarvoa asiakkailleen sekä auttaa asiakkaita virtaviivaistamaan toimitusketjuja.

kuva

Keskittäminen tuo hyötyjä

Valmistuskumppanina HANZA auttaa tuomaan kustannussäästöjä sekä tehostamaan resurssien käyttöä. HANZAn 17 tehdasta on ryhmitelty paikallisiksi valmistusklustereiksi, jotka sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa, Saksassa, Keski-Euroopassa ja Kiinassa.

Suomen klusterin erityisosaamiseen kuuluvat ohutlevymekaniikka, hienomekaniikka, koneistus, hitsaus- ja metallirakenteidentuotanto, pintakäsittely ja kokoonpano. HANZA parantaa palvelujaan suunnitelmallisesti yritysostoilla.

”HANZA Group on investoinut edeltävien kahden vuoden aikana Suomessa muun muassa uuteen hionta- ja sorvausteknologiaan sekä tankkien valmistuslinjaan uusine laserleikkauskoneineen sekä pesuautomaatioineen. Investointien arvo on yhteensä yli 5 miljoonaa euroa”, Kokko kertoo.

Kaikkien HANZAn klustereiden osaaminen on asiakkaiden saatavilla maantieteellisestä sijainnista riippumatta, mikä tuo myös elektroniikkavalmistuksen sekä johdinsarjat asiakkaille tarjottavien valmistusteknologioiden joukkoon.

Lisätietoja:
Riikka Kokko
puh. +358 50 4300 991
riikka.kokko@hanza.com
www.hanza.com/fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »