mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet (raaka-aineet)
Materiaalinkäsittely

Erikoismetallitoimittaja monipuolistaa asiantuntemustaan rekrytoinneilla

artikkelikuva: Erikoismetallitoimittaja monipuolistaa asiantuntemustaan rekrytoinneilla

Kuvassa vasemmalta myyntiassistentit Sari Ruuska ja Sandra Henriksson, HARALD PIHLin Suomen maajohtaja Jonas Österlund sekä tekniset myyjät Jarkko Salonen ja Heidi Söderlund.

Ainutlaatuisten metalliseosten asiantuntijan ja toimittajan HARALD PIHLin Suomen yksikön osaaminen laajeni viime vuonna rekrytointien myötä. Monipuolinen varastotuotevalikoima ja tilaustuotteet soveltuvat erittäin vaativiin käyttökohteisiin.

Erikoismetalleja ja metalliseoksia teollisuuden tarpeisiin tarjoavan HARALD PIHLin Suomen yksikön henkilökunta sai kaksi uutta jäsentä viime vuoden aikana. Myyntiassistentti Sandra Henriksson aloitti työskentelyn alkuvuodesta, ja kesällä työyhteisöön liittyi tekninen myyjä Jarkko Salonen.

”Jarkko toi taloon erilaisten terästen materiaali- ja markkinatuntemusta sekä teollisuuden tarpeiden tuntemusta. Hänellä on myös laaja kokemus terästehtaista ja terästen toimittajista. Sandra hoitaa asiakkuuksia toimistolta käsin, joten teknisille myyjille vapautuu enemmän aikaa asiakassuhteiden hoitamiseen asiakasvierailuilla”, kertoo HARALD PIHLin Suomen maajohtaja Jonas Österlund.

Erittäin laaja varastotuotteiden valikoima

HARALD PIHLin laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa erikoismetalleja, korkeita lämpötiloja ja korroosiota kestäviä metalliseoksia, ruostumattomia teräksiä sekä nikkeli- ja titaaniseoksia. Ainutlaatuiset metalliseokset vastaavat teollisuuden erityistarpeisiin.

"Haluamme olla kokonaisvaltainen kumppani asiakkaillemme. Varastotuotteidemme tilaukset lähetetään tarvittaessa jo tilauspäivänä. Ellei varastotuotteidemme valikoimasta löydy sopivaa tuotetta, etsimme oikeanlaisen ja laadukkaan tavarantoimittajan kattavan ja vakiintuneen yhteistyökumppaniverkostomme avulla", Österlund sanoo.

HARALD PIHL panostaa asiakassuhteisiin ja työviihtyvyyteen

HARALD PIHLin tavoitteena on olla sekä paras erikoismetallien toimittaja että paras työnantaja. Yli 110-vuotisen kokemuksen ansiosta HARALD PIHLin metallialan asiantuntemus on erittäin vahva, ja laajojen verkostojen ansiosta asiakkaalle voidaan toimittaa myös muita kuin varastotuotteita.

Työnantajana HARALD PIHL panostaa vahvan yhteishengen luomiseen sekä eri maiden yksiköissä että yksiköiden välillä. Kaikki työntekijät kokoontuvat kolmesti vuodessa Ruotsiin.

”Asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden lisäksi ympäristö on meille tärkeä. Tavoitteenamme on toimintamme hiilineutraalius, tulevaisuudessa hiilinegatiivisuus”, Österlund lisää.

Lisätietoja: www.haraldpihl.com/fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »