mainos_889

Logistiikka (sisälogistiikka)
Robotiikka ja automaatio
Tuotanto- ja työympäristö

Älykäs varastointiratkaisu säästää aikaa ja kustannuksia

artikkelikuva: Älykäs varastointiratkaisu säästää aikaa ja kustannuksia

Työvälineiden ja muiden tuotteiden noutamisen ei tarvitse olla aikaa vievää ja vaivalloista. Würthin WüCON Compact 2.0 -varastokaappi tarjoaa helppokäyttöisen tarvikehallinnan kokonaispalvelun, jonka avulla tuotteiden kulutusta voi seurata reaaliaikaisesti.

WüCON Compact 2.0 -varastokaappi on siirrettävissä oleva varastointiratkaisu, joka on varustettu kulunvalvonnalla ja RFID-teknologialla. Varastointiratkaisu nopeuttaa ja helpottaa työskentelyssä tarvittavien tuotteiden noutamista sekä vähentää hävikkiä.

”Tarvikkeet ovat lähellä käyttäjiä, mikä sujuvoittaa työskentelyä ja parantaa tuotannon kustannustehokkuutta. Varastokaappi avataan henkilökohtaisella tunnisteella ja noudetut tarvikkeet kohdentuvat automaattisesti halutulle kustannuspaikalle”, sanoo Würthin järjestelmistä ja palveluista vastaava Jussi Mäki.

WüCON Compact 2.0 -kaappien kapasiteetti on suuri ja saatavilla on laaja tuotevalikoima. Varastokaappi tunnistaa noudetut tarvikkeet RFID-teknologian avulla ja inventoi itsensä jokaisen käyttökerran jälkeen.

CTA

”Järjestelmää voidaan monipuolistaa lisäpalvelujen avulla. Kaapissa voidaan säilyttää esimerkiksi yhteiskäytössä olevia tuotteita tai työkaluja. Seurantajärjestelmän avulla voidaan kerätä tietoja yhteiskäytössä olevien välineiden käyttöasteesta”, Mäki kertoo.

Compact 2.0 -varastokaappien tarvikkeiden kulutusta ja työvälineiden käyttöä voi seurata reaaliaikaisesti selaimella käytettävällä portaalilla. Portaalista nähdään, kenellä väline on parhaillaan käytössä, joten työvälineiden etsimiseen ei kulu työaikaa.

Uusin malli varusteltu näytöllä

”WüCON -varastointiratkaisut ovat olleet markkinoilla reilun vuoden. Kehitämme järjestelmää jatkuvasti, ja loppukesästä lanseerasimme näytöllä varustetun kaappimallin asiakkaiden toiveesta. Näyttöpaneeli monipuolistaa varastointiratkaisun toimintoja”, kertoo Würthin Smart Work -asiantuntija Kimi Räsänen.

Näyttöpaneelilla varustettu kaappi mahdollistaa kustannuspaikan valinnan ja viitenumeron kirjaamisen noudettuihin tarvikkeisiin. Teknologia on tuttu WüCON Standard -varastointitilaratkaisusta.

”Näyttöpaneelin avulla kaappiin sijoitettujen tuotteiden ja laitekannan käyttöasteen tarkastelu on helppoa. Näytöltä näkee, paljonko tuotteita on saatavilla sekä missä ja kenellä laitteet ovat. Näyttöpaneeli tuo kaivattua joustavuutta esimerkiksi alihankintateollisuuden tarpeisiin”, Räsänen sanoo.

Näytöttömät kaapit puolestaan sopivat tuotantoon, jossa ei tarvitse valita kustannuspaikkaa tai projektia tuotekohtaisesti. Tuotteet kirjautuvat automatisoidusti ja luotettavasti oikeille kustannuspaikoille tai projekteille järjestelmään kirjattujen tietojen perusteella.

kuva

Automatisoitu järjestelmä on helppokäyttöinen

”Compact 2.0 -järjestelmän avulla voidaan huolehtia myös mittavälineiden kalibrointitietojen ylläpidosta. Kaapit ilmoittavat asiakkaalle, kun kalibrointi on ajankohtaista. Ilmoitus tulee sekä näyttöpaneelille että selainpohjaiseen portaaliin”, kertoo Mäki.

WüCON Compact 2.0 -järjestelmä seuraa tuotteiden kulutusta ja huolehtii automatisoidusti tilausprosessista. Würthin kokonaispalveluratkaisuun kuuluu tilattujen tuotteiden toimittaminen suoraan varastokaappiin. Ratkaisun avulla varmistetaan, että tuotteita on aina saatavilla.

”Myös laskutuksen palvelumallit on kehitetty asiakkaalle mahdollisimman helpoiksi ja tehokkaiksi”, Mäki lisää.

Lisätietoja: www.wurth.fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »