mainos_1048

Logistiikka (sisälogistiikka)
Robotiikka ja automaatio
Tuotanto- ja työympäristö

Älykäs varastointiratkaisu säästää aikaa ja kustannuksia

artikkelikuva: Älykäs varastointiratkaisu säästää aikaa ja kustannuksia

Työvälineiden ja muiden tuotteiden noutamisen ei tarvitse olla aikaa vievää ja vaivalloista. Würthin WüCON Compact 2.0 -varastokaappi tarjoaa helppokäyttöisen tarvikehallinnan kokonaispalvelun, jonka avulla tuotteiden kulutusta voi seurata reaaliaikaisesti.

WüCON Compact 2.0 -varastokaappi on siirrettävissä oleva varastointiratkaisu, joka on varustettu kulunvalvonnalla ja RFID-teknologialla. Varastointiratkaisu nopeuttaa ja helpottaa työskentelyssä tarvittavien tuotteiden noutamista sekä vähentää hävikkiä.

”Tuotannon kustannustehokkuus paranee ja työskentely on sujuvampaa, kun tarvikkeet ovat lähellä käyttäjiä. Varastokaapin avaamiseen käytetään henkilökohtaista tunnistetta ja tarvikkeet, jotka noudetaan kohdentuvat automaattisesti halutulle kustannuspaikalle”, sanoo Würthin järjestelmistä ja palveluista vastaava Timo Heiska.

WüCON Compact 2.0 -kaappien kapasiteetti on suuri ja saatavilla on laaja tuotevalikoima. Varastokaappi tunnistaa noudetut tarvikkeet RFID-teknologian avulla ja inventoi itsensä jokaisen käyttökerran jälkeen.

CTA

”Järjestelmä on mahdollista saada monipuolisemmaksi lisäpalvelujen avulla. Jos työpaikalla on yhteiskäytössä olevia tuotteita tai työkaluja, niin niitä voidaan säilyttää WüCON Compact 2.0 -kaapissa. Tällöin yhteiskäytössä olevien välineiden käyttöasteesta pystytään keräämään tietoja seurantajärjestelmän avulla”, Heiska sanoo.

Compact 2.0 -varastokaappien tarvikkeiden kulutusta ja työvälineiden käyttöä voi seurata reaaliaikaisesti selaimella käytettävällä portaalilla. Portaalista nähdään, kenellä väline on parhaillaan käytössä, joten työvälineiden etsimiseen ei kulu työaikaa.

Uusin malli varusteltu näytöllä

”WüCON -varastointiratkaisut ovat olleet markkinoilla reilun vuoden. Kehitämme järjestelmää jatkuvasti, ja loppukesästä lanseerasimme näytöllä varustetun kaappimallin asiakkaiden toiveesta. Näyttöpaneeli monipuolistaa varastointiratkaisun toimintoja”, kertoo Würthin Smart Work -asiantuntija Kimi Räsänen.

Näyttöpaneelilla varustettu kaappi mahdollistaa kustannuspaikan valinnan ja viitenumeron kirjaamisen noudettuihin tarvikkeisiin. Teknologia on tuttu WüCON Standard -varastointitilaratkaisusta.

”Näyttöpaneelin avulla kaappiin sijoitettujen tuotteiden ja laitekannan käyttöasteen tarkastelu on helppoa. Näytöltä näkee, paljonko tuotteita on saatavilla sekä missä ja kenellä laitteet ovat. Näyttöpaneeli tuo kaivattua joustavuutta esimerkiksi alihankintateollisuuden tarpeisiin”, Räsänen sanoo.

Näytöttömät kaapit puolestaan sopivat tuotantoon, jossa ei tarvitse valita kustannuspaikkaa tai projektia tuotekohtaisesti. Tuotteet kirjautuvat automatisoidusti ja luotettavasti oikeille kustannuspaikoille tai projekteille järjestelmään kirjattujen tietojen perusteella.

kuva

Automatisoitu järjestelmä on helppokäyttöinen

”Compact 2.0 -järjestelmä mahdollistaa mittavälineiden kalibrointitietojen hallinnoinnin. Kaapit antavat ilmoituksen, kun kalibrointi on tarpeen ja ilmoitus näkyy sekä näyttöpaneelilla, että selainpohjaisessa portaalissa”, Heiska kertoo.

WüCON Compact 2.0 -järjestelmä seuraa tuotteiden kulutusta ja huolehtii automatisoidusti tilausprosessista. Würthin kokonaispalveluratkaisuun kuuluu tilattujen tuotteiden toimittaminen suoraan varastokaappiin. Ratkaisun avulla varmistetaan, että tuotteita on aina saatavilla.

”Laskutuspalvelujen mallit on suunniteltu helpottamaan asiakkaan elämää ja tehostamaan prosessia”, sanoo Heiska.

Lisätietoja: www.wurth.fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »