mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet (raaka-aineet, toimitilat, tuotantotilat)

Yrityksen toimintaan optimoidut tilat tehostavat liiketoimintaa

artikkelikuva: Yrityksen toimintaan optimoidut tilat tehostavat liiketoimintaa

Teräs on nyt edullista – nyt kannattaa investoida

Trutec Oy on kotimaan markkinoilla toimiva kokenut teräshallirakentaja ja teräsrakennetoimittaja, joka toimii verkostoituneella projektinjohtomallilla rakentaen tuotanto- ja toimitiloja, varasto- ja logistiikkahalleja, liikunta- ja monitoimihalleja, sekä teräsrakenteita ja julkisivutoimituskokonaisuuksia.

Trutec Oy on perustettu v. 2008 ja on toimittanut jo yli 100 projektia kattavasti koko Suomeen. Yrityksen kasvu on ollut viime vuodet nopeaa. Liikevaihto kolminkertaistui tilikaudella 2021, ollen yli 14 miljoonaa. Trutec Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Seinäjoella, yrityksellä on toimipaikka myös Helsingissä.

Toimintatapa

Trutec Oy vastaa aina sovitusta projektikokonaisuudesta yhden luukun periaatteella. Verkostoitunut projektinjohtomalli takaa tehokkaan toteutuksen ja aina oikeat osaajat toteutusprosessin eri vaiheisiin.

Trutec-Hallimallisto

Teemme tilaa asiakasyritysten menestystä varten.

”Hallin suunnittelun helpottamiseksi koostimme malliston, jonka pohjalta on helppo aloittaa uuden toimitilan suunnittelu”, kertoo Trutec Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kapela.

Hallimallistossamme yhdistyy Trutecin vankka osaaminen ja kokemus toimitilarakentajana, teräsrakenne-suunnitteluosaaminen sekä näyttävä arkkitehtuurisuunnittelu. Mallisto sisältää asiakkaiden kanssa optimaalisiksi todettuja ratkaisuja erilaisista hallipaketeistamme. Trutec-Hallimallisto tarjoaa toimivat pohjat ja ratkaisut keskisuuriin ja suuriin hallitarpeisiin:

– Tuotanto- ja konepajahallit
– Logistiikka- ja teollisuushallit
– Myymälätilat
– Varastomyymälät
– Rekkahallit
– Liikuntahallit

Trutecin hallimallisto on ladattavissa myös sivustoltamme: www.trutecoy.fi

Teräsrungot

Vastaamme pääosin itse teräsrakennetoimitusten suunnittelusta ja mitoituksesta sekä lujuuslaskelmista ja rakenteiden palosuojatarpeiden mitoituksesta. Teräsrunkotoimitukset ovat usein isoja hallirakennus- tai toimitilakokonaisuuksia rakennusliikkeille asennettuna tai toimitettuna, esim:

– Teräsrungot hallirakentamiseen
– Monikerrosrakentamisen teräsrungot

Julkisivut

Trutec Oy toteuttaa myös näyttävät julkisivuverhoukset ja julkisivuratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin. Palvelukokonaisuutemme sisältää:

– Arkkitehtiluonnossuunnittelu
– Detaljiikkasuunnittelu
– Kustannuslaskenta
– Avaimet käteen – materiaalit asennettuna

Nopeaa ja kustannustehokasta rakentamista

Teräsrakentamisen vahvana etuna on lyhyt projektin läpimenoaika, jolloin tilat saadaan tuottavaan käyttöön liiketoiminnalle mahdollisimman nopeasti. Teräshalliprojektit pystytään toteuttamaan vuodenajasta riippumatta tehokkaasti.

Hallitarpeita pohtivan asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä jo hankkeen alkuvaiheessa. Autamme asiakasta suunnittelemaan yrityksen toimintaan optimoidun ratkaisun, jossa yhdistyy Trutecin vankka osaaminen toimitilarakentajana sekä vahva teräsrakennesuunnittelu. Tarjoamme myös asiakkaillemme arkkitehtisuunnittelupalvelua, joka sisältää tarvittavat rakennuslupadokumentit.

Trutec Oy tarjoaa talven aikana toteutettaville kohteille merkittäviä talvietuja. Rakentamista suunnittelevan yrityksen kannattaakin olla yhteydessä nopealla aikataululla hyödyntääkseen talvirakentajan edut.

Lisätietoja: www.trutecoy.fi

kuva

kuva

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »