mainos_1048

Savu- ja pölynkäsittely
Tuotanto- ja työympäristö
Työ- ja koneturvallisuus

Kojalla puhdas ilma on osa työturvallisuutta

artikkelikuva: Kojalla puhdas ilma on osa työturvallisuutta

Koja Oy kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä puhaltimia raskaan teollisuuden tarpeisiin. Tampereen toimipisteellä valmistetaan prosessipuhaltimia, energia-, metsä-, metalli-, kaivos- ja lasiteollisuuteen. Koja haluaa varmistaa henkilöstölle turvallisen ja miellyttävän työympäristön, joten Tampereen toimipisteellä hitsauskäryjen paikallispoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

Ourexilta kohdepoistot ja suodatinyksiköt

Ourex Oy on toimittanut Kojalle tanskalaisen V.Aa. Gram:n suodatinyksiköt, sekä ruotsalaisen Fumex:n kohdepoistot hitsaus- ja leikkaustöitä varten. Kymmenkunta erilaista suodatinyksikköä käsittävä järjestelmä, hyvän yleisilmastoinnin lisänä, suodattaa ja palauttaa hitsauskäryt takaisin tuotantotilaan lisäten työhyvinvointia, sekä säästäen kokonaisenergiakulutusta.

”Laitteet ovat toimineet hyvin ja ne imevät tehokkaasti hitsauskäryt pois. Helppokäyttöiset ja kevyet hitsausimuletkustot tuovat myös lisää työmukavuutta”, Hannu Savolainen Kojalta kertoo.

Hyvin hoidettu ilmastointi vähentää myös kuvaa hitsaustyön likaisuudesta, sekä turvattomuudesta ja näin ollen lisää positiivista kuvaa yrityksestä ja sen suhtautumisesta työntekijöidensä työturvallisuuteen. Erityisesti asiakkaiden silmissä puhtaat työtilat lisäävät luottamusta.

”On myös syytä huomioida, että työpistekohtaiset kohdepoistot suojelevat epäpuhtauksilta työntekijän lisäksi myös tuotantolaitteita sekä lopputuotetta. Kohdepoistoa käytettäessä yleisilmanvaihto voi olla myös teholtaan pienempi kuin siinä tapauksessa, että tilassa olisi vain yksi ilmanvaihdon poistojärjestelmä. Näin voidaan parantaa ilmanvaihdon taloudellisuutta, toteaa Ourex Oy:n tekninen myyjä Jarkko Rikala.

Lisätietoja:
www.ourex.fi sekä Jarkko Rikala, gsm 050 555 5595

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »