mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet (tuotantotilat)
Tuotanto- ja työympäristö

Tuotantohalli yrityksesi tarpeet huomioiden

artikkelikuva: Tuotantohalli yrityksesi tarpeet huomioiden

Trutec-Hallipaketti, 3 000 m2, vapaa sisäkorkeus 11m2

Trutec Oy rakentaa teräsrunkoisia tuotantohalleja ja toimitilahalleja, liikuntatiloja sekä erilaisia julkisivuratkaisuja koko Suomen alueelle.

Tarjoamme asiakkaillemme optimaalisen ja kunkin projektin erityisvaatimukset huomioivan ratkaisun ja palvelukokonaisuuden. Trutec Oy:n asiakkaana saat palvelua, joka huomioi liiketoimintasi erityistarpeet. Missionamme on auttaa sinua onnistumaan liiketoimintasi tavoitteissa ja toteuttaa sitä optimaalisesti tukeva hallikokonaisuus. Toimintamme perustuu täsmällisyyteen, luotettavuuteen ja avoimuuteen. Mitä sovimme, sen pidämme.

Nopea toimitusaika

Verkostoitunut projektinjohtomalli toimii tehokkaasti tarjoten asiakkaille nopean ja kustannustehokkaan rakennusratkaisun, joka on valmis sovittuna ajankohtana. Trutec Oy:n projektit toimitetaan lyhyellä toimitusajalla. Tällä on huomattava vaikutus rakennusprosessin oheiskustannuksiin. Rakennuksen käyttöönotto ja siirtyminen tuottavan toimintaan tapahtuu aikaisemmin.

Trutec Oy:n asiakkaana saat avoimen ja täsmällisen projektin: Toiminnanohjausjärjestelmän avulla pystymme koko projektin ajan kertomaan täsmällisen statuksen projektin osalta. Asiakkaamme voi aina luottaa projektin valmistumiseen ajallaan.

Vahva suunnittelu- ja projektinjohto-osaaminen

Rakentamista suunnittelevan asiakkaan kannattaa olla Truteciin yhteydessä jo hankkeen luonnosvaiheessa. Näin voimme antaa asiakkaalle optimaalisen ja kilpailukykyisen tarjouksen, jossa hyödynnetään laadukasta suunnitteluosaamista ja vakiorakenteita, kertoo toimitusjohtaja Jukka Kapela.

kuva
Trutec Oy:n myyntijohtaja Tuomas Anttila (vas.) ja tj Jukka Kapela (oik.) juuri valmistuneen kohteen tarkastuskäynnillä

Trutec-hallimallisto tarjoaa valmiit toimiviksi todetut ratkaisut

Yhdistimme asiakkaidemme kokemukset, teräsrakennesuunnitteluosaamisen, kokemuksen toimitilarakentajana sekä näyttävän arkkitehtisuunnittelun ja tarjoamme asiakkaillemme valmiin hallimalliston uuden toimitilan suunnittelun pohjaksi. Hallimallisto tarjoaa valmiit, toimiviksi todetut ratkaisut erilaisiin hallitarpeisiin: konehallit, tuotantohallit, rekkahallit, logistiikkahallit ja liikuntahallit. Mallisto auttaa löytämään tarpeeseen lähellä olevan ratkaisun, josta voidaan räätälöidä kunkin yrityksen omaan toimintaan optimaalisin kokonaisuus.

Trutec-hallimallisto on saatavana sekä painettuna että ladattavana versiona sivustollamme. Mallisto laajeni juuri julkisivumateriaaleilla sekä erilaisilla julkisivutehosteilla, joilla kasvatetaan hallin näyttävyyttä, kertoo Trutec Oy:n myntijohtaja Tuomas Anttila.

Uutuutena julkisivurakentamisen tuotteet

Vastaamme julkisivurakentamisen markkinoiden kysyntään tarjoamalla asiakkaillemme uusimmat ja näyttävät julkisivurakentamisen tuotteet. Esitämme rakennuskohteen suunnittelijalle erilaisia vaihtoehtoja raaka-aineiden valinnassa sekä laadimme rakennuksen pintamateriaaleille kiinnitysdetaljiikan. Kaiken toimintamme tarkoituksena on varmistaa sujuva tuotanto- ja rakennusprosessi sekä laadukas lopputulos.

Olethan meihin yhteydessä kun harkitset uuden toimitilan rakentamista. Teemme tilaa menestyksellesi!

Trutec Oy, Seinäjoki / Helsinki, p.050 506 6757
tarjoukset@trutecoy.fi
Lisätietoja: www.trutecoy.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »