mainos_1048

Lastuavat työkalut
Materiaalinkäsittely

Innovatiivisten lastuamisnesteiden merkitys lääketieteellisten implanttien valmistuksessa

artikkelikuva: Innovatiivisten lastuamisnesteiden merkitys lääketieteellisten implanttien valmistuksessa

Voitelu on itsestäänselvyys raskaassa teollisuudessa ja ajoneuvojen valmistuksessa. Voiteluaineet ovat kuitenkin erittäin tärkeitä myös huipputeknisten tuotteiden, kuten lääketieteellisten implanttien, valmistuksessa.

Lääketieteellinen tekniikka kasvaa voimakkaasti. FUCHS on kehittänyt tälle alalle jo yli kymmenen vuoden ajan innovatiivisia tuotteita, kuten implanttien valmistuksessa käytettäviä lastuamisnesteitä.

Tiukat vaatimukset
Lääketieteellisessä tekniikassa käytettäville lastuamisnesteille on asetettu paljon vaatimuksia. Implanttien valmistuksessa käytetään ruostumattoman teräksen lisäksi yhä enemmän myös titaani- ja kobolttiseoksia. Nämä materiaalit ovat lujuudeltaan ylivoimaisia, mutta lujuus vaikeuttaa valmistukseen liittyviä lastuamisprosesseja, kuten porausta ja jyrsintää. Tämä edellyttää korkealaatuista insinööritaitoa myös lastuamisnesteiden osalta.

FUCHSin asiantuntijat ovat kehittäneet ainutlaatuisia ratkaisuja tällaisten vaikeasti työstettävien materiaalien asettamiin haasteisiin. Laatu on erittäin tärkeää.

Asiakkaiden erityisvaatimukset on vietävä mukaan laboratorioon. Ala on hyvin herkkä, ja siksi raaka-aineet tarkastetaan huolellisesti ja tuotteet testataan tiukasti. Tämä takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden valmistajille ja käyttäjille.

Lisätietoja: www.fuchs.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »