mainos_1048

Tuottavuutta Seadyline®-erikoispitimillä

artikkelikuva: Tuottavuutta Seadyline®-erikoispitimillä

Seco Toolsilla on tarjota laaja värinävaimennettujen sorvaus-, avarrus- ja jyrsintäpitimien Steadyline®-tuoteperhe. Uusimmat ovat 25 mm ja 100 mm halkaisijan sorvauspuomit, GL25-sorvauspäät sekä lisäykset Steadyline®-puomiin sopiviin rouhinta- ja hienoavarruspäihin.

Steadyline®-pitimissä käytetään alan tehokkainta värähtelynvaimennustekniikkaa, mikä mahdollistaa koneistuksen jopa 10xD-syvyydessä niin pieniin kuin suuriin reikiin. Järjestelmän passiivisdynaaminen värähtelynvaimennustekniikka perustuu pitimen sisällä olevaan vaimennusmassaan sekä lyhyisiin, kompakteihin teränpitimiin, jotka maksimoivat vaimennuksen. Siksi jopa kymmenen kertaa puomin halkaisijan ulottuman käyttö on mahdollista ilman värinää tai työn keskeytyksiä.

Steadyline® sorvaus- ja avarrustyökalujen päiden vaihto on nopeaa ja helppoa patentoidun GL-liitännän ansiosta, joka on tukeva ja tarkka. Keskitys- ja toistotarkkuus on 5 mikronia ja tarvittaessa sorvausteräpään voi kääntää 180 astetta.

25 mm sorvauspuomit ovat saatavissa Seco-Capto™-, HSK-T/A- sekä lieriövarsiliitännällä. Pituusvaihtoehdot ovat 6xD, 8xD ja 10xD, jotka vastaavat haastavampiinkin pitkän ulottuman sovelluksiin.

100 mm sorvauspuomeissa käytetään BA-GL50-sovitinta teränpitimien kiinnitykseen. Sovitin mahdollistaa myös Jetstream Tooling® korkeapaineisen jäähdytyksen.

Rouhinta- ja hienoavarruspäät 66-115 mm:n (2,60-4,53") halkaisijoille asennetaan Steadyline®-pitimiin BA060-tai BA080-liitännällä.

Lisätietoja: www.secotools.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »