mainos_1011

Teollisuusvalaistus

Ammattimainen valaistus pienentää kustannuksia ja henkilövahinkojen riskiä räjähdysvaarallisissa tiloissa

artikkelikuva: Ammattimainen valaistus pienentää kustannuksia ja henkilövahinkojen riskiä räjähdysvaarallisissa tiloissa

Kotimaista suunnittelutyötä edustava JUKO HX on erityisesti räjähdysvaarallisiin tiloihin suunniteltu ATEX-teollisuusvalaisin. JUKO HX lisää turvallisuutta haastavissa työympäristöissä, joissa pienikin virhe voi aiheuttaa vakavan onnettomuuden. JUKO HX on yli 95-prosenttisesti kotimainen tuote, joka on kehitetty vastaamaan suomalaisen teollisuuden tarpeita.

JUKO HX on suunniteltu ympäristöihin, joissa käsitellään erittäin herkästi räjähtäviä kaasuja, kuten vetyä ja isobutyleeniä. Valaisin on hyväksytty kaikkiin pöly- ja kaasuluokkiin. JUKO HX on sertifioitu tilaluokkiin 1 ja 21, ja se toimii myös tilaluokissa 2 ja 22. JUKO HX on suosittu valaisin muun muassa vetytuotantolaitoksissa, voimalaitoksissa ja polttoaineen käsittelypaikoissa. JUKO HX:n suunnittelussa on huomioitu optisen säteilyn aiheuttamat riskit, joten se soveltuu ominaisuuksiltaan vaativimpiinkin kaasuympäristöihin. Iskunkestävän valaisimen pinnassa on ainutlaatuinen sinkkihiutalepinnoite korroosiosuojana. JUKO HX:n syöttöjohdon ketjuttaminen on mahdollista valaisimen kytkentätilassa, kaapelin läpivientiholkkien 2 x M25 avulla.

JUKO HX on kehitetty pitkäikäiseksi ja mahdollisimman nopeasti asennettavaksi. Mitä vähemmän valaisimen asennus ja vaihtaminen vievät aikaa, sitä vähemmän tuotanto häiriintyy, eikä asentajien tarvitse viettää tarpeettoman paljon aikaa räjähdysvaarallisissa tiloissa. JUKO HX:n avulla asiakkaat säästävät sekä valaisimien asennuksesta että huoltamisesta aiheutuvissa kustannuksissa. Hyvä valaistus parantaa energiatehokkuutta, tehostaa tuottavuutta ja parantaa merkittävästi myös työturvallisuutta. Valaistuksen uusinta on kaikilla mittareilla kannattava investointi.

Jukolux on Vaasassa vuonna 2015 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa valaistusratkaisuja haastaviin teollisuuskohteisiin. Jukoluxin tuotevalikoimaan kuuluu ATEX-valaisimia sekä muita teollisuusvalaisimia. Jukoluxin palvelut yltävät suunnittelusta kokonaistoimituksiin saakka.

Lisätietoja:www.jukolux.com

Rainer Rönnback
rainer.ronnback@jukolux.fi
+358 44 985 2797

Ismo Aukee
ismo.aukee@jukolux.fi
+358 500 469 204

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 4/2023

prometalli

mainos_1030Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »