mainos_1048

Materiaalinkäsittely
Työkalut ja tarvikkeet
Työstökoneet

Vakautta ja pidempää käyttöaikaa optimoiduilla varsijyrsimillä

artikkelikuva: Vakautta ja pidempää käyttöaikaa optimoiduilla varsijyrsimillä

Fagersta, syyskuu 2021 – Osana Seco Toolsin tavoitetta on tarjota kustannustehokkaimpia työkaluratkaisuja. Yritys on tuonut markkinoille uuden Jabro® JSE510 -sarjan tuoteperheen, joka sisältää monikäyttöisiä ja erittäin tehokkaita varsijyrsimiä. Ne ovat erittäin luotettavia, rakenteeltaan jäykkiä ja käyttömahdollisuuksiltaan monipuolisia. Erinomaisen lastunhallinnan ja työkalun käyttöiän avulla voit saavuttaa pienimmät mahdolliset metrikohtaiset kustannukset työstettyä terästä, ruostumatonta terästä, valurautaa, titaania ja joitakin alumiinilaatuja kohti.

Uusi muotoilu yhdistää luotettavuuden ja ennennäkemättömän monipuolisuuden

Uuden JSE510-sarjan uudelleenoptimoitu muotoilu tarjoaa ennennäkemätöntä monipuolisuutta, joka perustuu tämän tuotesarjan aiempaan versioon. Uuden sarjan tuotteet on tarkoitettu konepajoihin yleiskäyttöön sopimusvalmistukseen sekä ilmailu-, lääkintä- ja autoteollisuuden aloille. Jyrsimen geometria on optimoitu kestämään vaativia jyrsintäsovelluksia, sillä siinä yhdistyvät monipuoliset kovametallilaadut, edistykselliset kiillotetut SIRA-pinnoitteet ja vahva, terävä lastuamissärmä. Jyrsimen käyttöiän pidentämiseksi työkaluissa on värinää vaimentava differentiaalinen hammastus ja optimoitu kierukkakulma.

”Nämä varsijyrsimet tarjoavat tuottavuutta vähemmän vakaissa työstöolosuhteissa tai kun halutaan yhdistää tuottavuus ja työkalun käyttöiän kustannukset tehokkaasti”, kertoo varsijyrsinten globaali tuotepäällikkö Rob Mulders. ”Tämä monipuolisuus tekee JSE510-sarjasta erityisen hyödyllisen silloin, kun konepanojen työkalukustannukset kasvavat erilaisten sovellusten ja materiaalien vuoksi. Uuden työkalusarjan monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta nämä konepajat voivat pienentää työkaluvarastoaan ilman tuottavuuteen kohdistuvia vaikutuksia.”

Useita työkaluja, geometrioita ja pituuksia

Jabro® JSE510 -tuoteperheeseen kuuluu 216 jyrsintä, joissa on neljä erilaista geometriaa sekä kahta eri pituusvaihtoehtoa kolmi- ja nelileikkuisina; normaali (LV2) ja pitkä (LV3).

Kaksileikkuinen JSE512 soveltuu erinomaisesti kierukkainterpolointiin tai askelporaukseen, uran ja kiilauran jyrsintään, jossa lastut ovat pitkiä.

Kolmileikkuinen JSE513 tarjoaa jyrsintätehoa vinoon sisäänsyöttöön, ura- ja sivujyrsintään.

Nelileikkuinen JSE514 soveltuu optimoituun sivujyrsintään, uran jyrsintään sekä dynaamiseen jyrsintään.

JSB512-jyrsimen pallopäinen geometria tarjoaa joustavuutta osien viimeistelyyn ja muihin pallopäätä vaativiin käyttökohteisiin.

Lisätietoja uuden Jabro® JSE510 -sarjan ominaisuuksista ja suorituskyvystä on Secon varsijyrsinten tuotesivulla.

Lisätietoja: www.secotools.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »