mainos_935

Palveluliiketoiminta
Työkalut ja tarvikkeet

"Kiinniketoimittajalla on suuri rooli sopivan kiinniketuotteen löytämisessä"

Laaja tuotevalikoima ja osaava tekninen neuvonta tukevat tuotekehitystä

artikkelikuva:

Mekaanisten kiinnikkeiden toimittajan valinnassa ratkaisevat tuotevalikoiman laajuus ja asiakaspalvelun ammattitaito. Oikeanlaiset tuotteet ja osaava tekninen neuvonta parantavat lopputuotteen toimivuutta ja tuovat valmistajalle kustannussäästöjä.

Ammattitaitoinen ja kiinnikkeiden ominaisuuksiin perehtynyt myyjä on korvaamaton apu, kun tuotteeseen etsitään juuri oikeanlaista mekaanista kiinnikeratkaisua. Kiinnikeratkaisuja kehitettäessä sujuva yhteistyö tavarantoimittajan kanssa nopeuttaa ja helpottaa tuotekehitystä.

”Kiinnikkeiden toimittajan rooli sopivan kiinniketuotteen löytämisessä on suuri. Tappex on toimittanut meille mekaaniset kiinnikkeet toimintamme alusta saakka. Tappexin asiakaspalvelu on erittäin asiantuntevaa ja tuotevalikoima on laaja”, sanoo Snacktime.fin Jarkko Juho.

Englantilaiseen Tappex-konserniin kuuluva Tappex Finland on muovien, komposiittien, alumiinin ja ohutlevyjen mekaanisiin kiinnikkeisiin erikoistunut yritys. Valtakunnallisesti toimiva vuonna 2003 perustettu kotimainen Snacktime.fi valmistaa tietotekniikan ja perinteisen luovutusmekanismin yhdistäviä välipala-automaatteja kotimaassa.

kuva

Mekanismien parantaminen tuo kustannussäästöjä

”Myyjän ongelmanratkaisukyky on tärkeässä asemassa erilaisten vaihtoehtojen ja uudenlaisten ratkaisujen löytämiseksi”, Juho sanoo.

Tappex on auttanut Snacktime.fitä muun muassa erilaisten puristuskiinnikkeiden ja niittimuttereiden valinnassa.

”Sopivien ratkaisujen löytämisessä Tappex on loistava. Kun Tappexille soittaa ja kertoo, minkä tyyppistä ratkaisua ollaan hakemassa, myyjä paneutuu asiaan välittömästi ja etsii sopivia vaihtoehtoja”, Juho kertoo.

Mikäli juuri haluttua tuotetta ei ole saatavilla tehdasvalmisteisena, auttaa Tappex korvaavan tuotteen löytämisessä. Tappexin asiantuntemuksen avulla Snacktime.fi on yksinkertaistanut ja parantanut laitteiden mekanismeja sekä löytänyt uudenlaisia ratkaisuja, jotka ovat tuoneet kustannussäästöjä.

”Tappexilta voi tilata myös pieniä toimituseriä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, mikä on tärkeää pienten protosarjojen valmistamisessa”, Juho lisää.

Lisätietoja: www.tappexfinland.fi

Teksti: Merja Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2023

prometalli

mainos_982
mainos_911Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »