mainos_1048

Työstökoneet

CNC-Koneistus tarjoaa uusia työstömenetelmiä

artikkelikuva: CNC-Koneistus tarjoaa uusia työstömenetelmiä

Jyväskylässä toimiva Suomen CNC-Koneistus Oy jatkaa aktiivisesti liiketoimintansa kehittämistä. Yritys tarjoaa koneistuspalveluja lähinnä kotimaisille kone- ja laitevalmistajille mutta nyt katsetta suunnataan myös lähinaapureihin kuten Ruotsiin, Norjaan ja Venäjälle.

Viime vuosien aikana CNC-Koneistus on kolminkertaistanut toimitilojensa pinta-alan, samoin konekantansa sekä henkilömääränsä työllistäen paikkakunnalla jo noin 35 alan ammattilaista.

”Monipuolisen konekannan lisäksi olemme rakentaneet myös laatupuolta uudelle tasolle, mistä todistuksena yrityksellämme onkin nykyään ISO9001 laatusertifikaatti ja ISO14001 ympäristölaatusertifikaatti”, toimitusjohtaja Ari Ekholm kertoo.

kuva

”Olemme lisäksi laajentaneet palvelutarjontaamme panostaen varsinkin 3D-koneistukseen sekä esikokoonpano- ja logistiikkapalvelujen tarjoamiseen.”

”Kehitämme liiketoimintaamme edelleen aktiivisesti. Viimeaikaisten investointien kokonaisarvo on jo useita miljoonia euroja”, Ekholm kertoo ja tähyää jälleen tulevaisuuteen.

”Yrityksemme kuuntelee herkällä korvalla asiakkaitaan suunnitellen investointeja sen mukaan. Laajeneva konekantamme ja palvelutarjontamme mahdollistaa myös kokonaan uusien asiakkaiden palvelemisen, joten meihin kannattaa ottaa yhteyttä, kun tarvitsee cnc-koneistusta.”

Suomen CNC-Koneistus Oy:n 5-akselisiin työstökeskuksiin ja muuhun konekantaan voi tutustua tarkemmin yrityksen nettisivuilla: www.cnckoneistus.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »