mainos_889

Materiaalinkäsittely
Työstökoneet

Lävistä, leikkaa, toista

artikkelikuva: Lävistä, leikkaa, toista

Prima Powerin lävistys-/kulmaleikkauskoneet ovat maailman tuottavimpia ja ekologisimpia valmistusjärjestelmiä suorakulmaisten paneelien ja komponenttien valmistukseen.

Suurin osa kaikista valmistettavista ohutlevykappaleista on suorakaiteen muotoisia. Niitä on taloudellisinta valmistaa suorittamalla ensin levyn lävistys, muovaus ja merkkaus, minkä jälkeen kappaleet leikataan irti samassa koneessa olevalla kulmaleikkurilla.

Prima Power kehitti lävistyksen ja kulmaleikkuun yhdistävän teknologian jo yli 30 vuotta sitten. Siitä lähtien Shear Genius® on ollut yksi yrityksen menestyneimmistä tuotteista. Nyt yhdistelmäkone on kehitetty entistä suorituskykyisemmäksi. Aikaisempaan malliin verrattuna uusi Shear Genius® EVO on merkittävästi tehokkaampi ja tuottavampi ja toiminnaltaan erittäin ekologinen ja taloudellinen.

Katso alla olevasta videosta, miten asiakkaamme Orima-Tuote Oy on hyötynyt Prima Powerin lävistys-/kulmaleikkuuteknologiasta tuotannossaan:

Prima Power

Tuotantotehoa ja kestävää valmistusta

Kulmaleikkuriteknologiaa käytetään osien valmistukseen esimerkiksi ovien, paneelien, kaapistojen ja ilmastointilaitteiden valmistuksessa. Lävistys-/kulmaleikkaussolu voi toimia itsenäisenä tuotantoyksikkönä tai toisaalta keskusyksikkönä automatisoidussa järjestelmässä materiaalinkäsittelylaitteineen. Teknologia soveltuu luotettavuutensa ansiosta erinomaisesti miehittämättömään 24/7-ajoon.

Prima Powerin lävistys-/kulmaleikkuuteknologia yhdistää useita työvaiheita luotettavasti ja takaa nopeat sykliajat, erittäin joustavan prosessin, korkean levynkäyttöasteen, erinomaisen kappalelaadun sekä alhaisen kappalekustannuksen.

Lisätietoja: www.primapower.com/fi

Lue lisää lävistyksen ja kulmaleikkuun yhdistävästä teknologiastamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme:
https://bit.ly/TheShearFI

Prima Power, Shear

Prima Power, Shear

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »