mainos_1048

Työkalut ja tarvikkeet

Turbo 16 - erittäin suorituskykyinen nurkkajyrsin

artikkelikuva: Turbo 16 - erittäin suorituskykyinen nurkkajyrsin

Turbo 16 -kääntöterän lastuamisvoimat ovat pienet, mikä vähentää virrankulutusta ja pidentää jyrsinrungon käyttöikää – tietyissä sovelluksissa jopa 130 %. Turbo 16 on myös erittäin suorituskykyinen. Tiettyjen jyrsinmallien erittäin tiheä hammastus kasvattaa lastuvirtaa merkittävästi, joissakin sovelluksissa jopa 50 %.

Jyrsimen runko on valmistettu korroosionkestävästä työkaluteräksestä. Sen ympäristövaikutukset ovat pienet, koska siinä ei ole nikkelipinnoitetta. Jyrsinrunkojen kokovalikoima on 25–250 mm (1,0–6,0 tuumaa), ja ne ovat yhteensopivia monien liitäntöjen ja vakiomallisten pyörivien pitimien kanssa. Kasettimalleissa on myös uutena ominaisuutena integroidut lastuamisnesteaukot.

Turbo 16 on erittäin monipuolinen ja siihen on saatavana kattava valikoima hiottuja ja suoraan puristettuja kääntöteriä. Saatavana on viisi PVD- ja viisi CVD-laatua sekä yksi päällystämätön vaihtoehto ja viisi geometriaa. Turbo 16 on suunniteltu tulevaisuutta varten. Kääntöterät ovatkin ensimmäiset Seco Toolsin tuotteet, joissa on Data Matrix -tagit. Nämä skannattavat koodit sisältävät tuote- ja erätiedot. Ne voidaan lukea kätevästi uudella Seco Assistant -sovelluksella, jos terien pakkausta ei ole käsillä tietojen tarkistamista varten.

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »