mainos_1048

Logistiikka
Robotiikka ja automaatio
Tuotanto- ja työympäristö

Pidä pakkanen ulkona kangasnosto-ovella

artikkelikuva: Pidä pakkanen ulkona kangasnosto-ovella

KPA Unicon Oy:n tehdas Kiuruvedellä sai uuden kangasnosto-oven vanhan tilalle. Uusi ovi säästää energiaa ja lämmityskustannuksia sekä pitää pakkasen loitolla.

Tehdashallien siltanosturiaukkoja on haastavaa sulkea tiiviisti perinteisillä luukuilla, joten kylmät säät luovat suuren haasteen, lämmittämiseen kuluu turhaa energiaa ja työolosuhteet kärsivät. Champion Doorin siltanosturiovet on suunniteltu poistamaan nämä ongelmat.

KPA Uniconin Kiuruveden tehdashalliin asennettiin uusi kangasnosto-ovi, sillä vanha ovi ei ollut tarpeeksi tiivis. KPA Unicon Oy suunnittelee, rakentaa ja toimittaa lämpö- ja voimalaitoksia ympäri maailmaa.

"Tehdashallin vanhasta metalliovesta lämpöä vuosi koko ajan ulos. Ovi piti avata ja sulkea käsin veivaamalla, se oli raskasta ja vei paljon aikaa"”, kertoo tehdashallissa työskentelevä varastomies Jarno Saastamoinen.

"Metalliovea ei enää otettaisi"

Champion Doorin kangasnosto-ovessa on lämpöeristevanu, joka pitää lämmön hallissa tehokkaasti. Oven käyttö sujuu nappia painamalla, käyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Uusi kangasovi on niin hyvä, että nyt ei enää metalliovea otettaisi. Se on helppokäyttöinen ja todella tiivis. Hallissa on huomattavasti mukavampaa työskennellä.

kuva

T-mallin ovi pitää lämpimimmän ilman sisällä, vaikka se avataan ajoneuvoliikenteelle

Siltanosturiaukot ovat energiatalouden kannalta vaikeassa paikassa. T-mallisen oven vahvuus on, että siitä voidaan tarvittaessa avata vain kapea alaosa. Niin lämmin ilma pysyy sisäpuolella, kun halliin tai sieltä ulos kuljetaan autolla. Ylös asti ovi täytyy avata vain, kun ovesta ajetaan siltanosturilla.

Ovi on Saastamoisen mukaan mainio ratkaisu tehdashalleihin, joissa halutaan huolehtia työmukavuudesta.

"Ovi maksaa hintansa varmasti takaisin, sillä lämmityskustannusten lisäksi säästämme oven sujuvan käytön ansiosta selkeää työaikaa. Se on toimintavarma kovillakin pakkasilla. Olemme olleet oveen todella tyytyväisiä."

Lisätietoja täältä!

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »