mainos_1048

Materiaalinkäsittely

Uusi Shear Genius EVO

artikkelikuva: Uusi Shear Genius EVO

Maailman tuottavin ja ekologisin suorakulmaisten paneelien ja komponenttien valmistusmenetelmä

Prima Power kehitti lävistyksen ja kulmaleikkuun yhdistävän teknologian jo yli 30 vuotta sitten. Siitä lähtien Shear Genius on ollut yksi yrityksen menestyneimmistä tuotteista. Nyt yhdistelmäkone on kehitetty entistä suorituskykyisemmäksi. Aikaisempaan malliin verrattuna uusi Shear Genius EVO on merkittävästi tehokkaampi ja tuottavampi ja on toiminnaltaan erittäin ekologinen ja taloudellinen.

Korkein tuotantoteho

Yksi tärkeimmistä Shear Genius EVOn eduista on kiistatta sen entistä korkeampi tuotantokapasiteetti. Kun kone integroidaan PSBB-valmistuslinjaan ja valmistetaan suuria paneeleja, kuten ovilehtiä tai hissipaneeleja, tuottavuus on jopa 50% korkeampi kuin aikaisemmin.

Tämä merkittävä parannus on mahdollinen uuden tehokkaan kappalenestauksen ja levyn reunan mittauksen ansiosta, mistä on lopputuloksena merkittävästi lyhyempi työstöaika ja parempi levyn hyödyntäminen.

kuva

Matalin kappalekustannus

Shear Genius EVOn peruselementti on sen sähköservotoiminen teknologia, joka luo pohjan kestävälle ja ekologiselle valmistukselle, joka realisoituu alhaisena energiankulutuksena, öljyttömyytenä, matalina huoltokustannuksina sekä raaka-ainesäästönä.

Shear Genius EVO on myös luotettava. Kulmaleikkuutekniikka on luotettavin tapa irrottaa kappale levystä, mikä tekee teknologiasta erityisen varman miehittämättömään 24/7‑ajoon.

Shear Genius EVO yhdistää useita työvaiheita luotettavasti ja takaa nopeat sykliajat, erittäin joustavan prosessin, korkean levynkäyttöasteen, erinomaisen kappaleen reunan laadun sekä alhaisen kappalekustannuksen. Koneeseen voidaan helposti yhdistää myös automaatiolaitteita ja varastoratkaisuja.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Marko Piirto,
marko.piirto@primapower.com
www.primapower.com
www.primaathome.com

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »