mainos_1048

kaupallinen yhteistyö
Hitsaus
Työ- ja koneturvallisuus

X5 FastMig - ennennäkemättömän tuottavaa kaarihitsausta

artikkelikuva: X5 FastMig - ennennäkemättömän tuottavaa kaarihitsausta

Kemppi lanseeraa markkinoille uuden moniprosessihitsausjärjestelmän teolliseen teräksen hitsaukseen; X5 FastMigin. X5 FastMig hyödyntää energiatehokasta invertteriteknologiaa ja se on kehitetty yhteistyössä ammattihitsaajien kanssa ja valmistettu Suomessa.

X5 FastMig tehostaa merkittävästi kaarihitsauksen tuottavuutta ja tarjoaa mahdollisuuksia lisätä kaariaikaa parantamalla hitsauksen ergonomiaa, käyttökokemusta sekä hitsien laatua. Virtalähteitä on saatavilla 400 A ja 500 A ‑teholuokissa Manual ja Synergic-malleina.

Nopeampaa hitsausta, parempaa laatua

X5 FastMigin avulla voidaan selättää teräksen hitsaukseen liittyvät haasteet ja säästää jälkikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja rahaa. Viimeisin sytytysteknologia, Touch Sense Ignition, sisältyy vakioituna kaikkiin saatavilla oleviin malleihin. Sen tarkka sytytys minimoi roiskeet ja vähentää jälkikäsittelyn tarvetta.

sytytys minimoi roiskeet ja vähentää jälkikäsittelyn tarvetta. Vaativien hitsaussovellusten haasteet ratkaistaan helposti Wise-erikoisprosesseilla.

Kemppi, X5 FastMig

Miellyttävä käyttökokemus

Helppokäyttöisyys on X5 FastMigin ydin. Graafinen ja iskunkestävä 5.7” TFT-näyttöpaneeli voittaa puolelleen sekä kokeneet ammattilaiset että hitsauksen nousevat kyvyt. Käytön perusteet voi omaksua nopeasti vain 10 minuutissa.

“Erinomainen käytettävyys lisää arvokasta kaariaikaa, ja siitä hyötyvät erityisesti yritykset, jotka hyödyntävät ulkoistettua työvoimaa tai joissa hitsauskonekanta on yhteiskäytössä”, kuvailee John Frost, Product Manager, System Equipment.

Erinomainen hitsausergonomia

Päältä täytettävän langansyöttölaitteen ergonominen muotoilu säästää tilaa ja parantaa työturvallisuutta lankakeloja vaihdettaessa. Langansyöttölaite voidaan ripustaa ja lukita useisiin eri kulmiin myös kahden lankurin kokoonpanossa, mikä mahdollistaa paremman saavutettavuuden.

Flexlite GX-hitsauspistoolien taipuisa kaapeli ja sen pallonivelillä toteutettu suojaus vähentävät ranteen kuormitusta. Pistoolikaulan rakenne lisää hitsausmukavuutta entistä tehokkaammalla jäähdytysjärjestelmällä, mikä myös pidentää kulutusosien käyttöikää. Pistooliin asennettava GXR10-kaukosäädin mahdollistaa parametrien säätämisen työpisteeltä käsin.

Kemppi, X5 FastMig

Joustava kokoonpano

Modulaarinen kokoonpano ja kattava lisävarustevalikoima tuovat joustavuutta ja tehokkuutta hitsaustuotannon prosesseihin. X5 FastMigin laaja lisävarustevalikoima sisältää mm. erilaisia kuljetusyksiköitä, kaukosäätimiä ja eripituisia välikaapeleita.

Online-valintatyökalu, X5 Selector, auttaa käyttäjää helposti valitsemaan parhaiten tarpeisiinsa sopivan laitekokoonpanon.

Tutustu tuotteeseen:www.kemppi.com/fi-FI/tuotteet/family/x5-fastmig/

Kemppi
Kemppi on hitsausalan edelläkävijä. Kehitämme älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Haluamme tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi. Kempin liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa ja pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa. Työllistämme yli 800 hitsausalan asiantuntijaa 17 maassa. Lisäksi partneriverkostomme tarjoaa paikallista asiantuntemusta asiakkaidemme käyttöön yli 60 maassa.

Lisätietoja: www.kemppi.fi

Kemppi, X5 FastMig

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »