mainos_1048

Investoinnit & raaka-aineet
Mittaus
Palveluliiketoiminta
Robotiikka ja automaatio
Teollisuuden internet
Työstökoneet

Tallenna, tarkastele ja tee konetiedot havainnolliseksi StateMonitorin avulla

artikkelikuva: Tallenna, tarkastele ja tee konetiedot havainnolliseksi StateMonitorin avulla

Kuinka voin kohentaa konepajani tuotantotehokkuutta? Onko investoiminen uuteen työstökoneeseen kannattavaa? Miten pystyn hallitsemaan monta konetta yhtä aikaa? Näitä kysymyksiä esitetään usein eikä niihin ole aina helppo vastata. HEIDENHAINin StateMonitor tekee tuotannon prosesseista avoimempia ja tehostaa työnkulkua.

StateMonitor näyttää reaaliaikaisen kuvan tuotantokoneiden tilasta, minkä ansiosta mahdollisiin häiriöihin voi reagoida nopeasti. Odottamattomia seisokkeja ja pullonkauloja välttämällä tuottavuus paranee. StateMonitorin kattavien ilmoitus- ja arviointiominaisuuksien avulla löydät koneittesi piilevän potentiaalin ja nostat tuotantotehokkuutta.

kuva

Pääset koneiden käyttötietoihin myös älypuhelimella tai tabletilla, joten sillä ei ole merkitystä oletko kokouksessa, toimistolla tai työpaikan verkon ulottumattomissa: koneidesi tuotantotilanne on aina käytössäsi.

StateMonitorin saa veloituksetta testattavaksi 90 päivän ajaksi. Jos testijakson aikana pystyt lisäämään viiden koneen tuotantoaikaa 15 minuuttia päivässä joka koneella, StateMonitor on jo maksanut itsensä takaisin.

StateMonitor

Sinulla on valittavana neljä rajapintaa, joilla voit liittää työstökoneesi StateMonitoriin: HEIDENHAIN DNC, OPC UA, MTConnect tai Modbus TCP. Yhdellä StateMonitor-lisenssillä voit liittää viisi konetta, ja lisäoptiolla aina viisi konetta lisää, yhteensä korkeintaan 30 konetta. HEIDENHAIN tarjoaa myös Enterprise-ratkaisun, jonka avulla yrityksen kaikki eri maissa tai paikkakunnilla olevat koneet saadaan näkyviin yhtä aikaa.

Lisätietoja: www.heidenhain.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »