mainos_1048

Hitsaus

Kulumiskestävyys säästää rahaa ja ympäristöä

artikkelikuva: Kulumiskestävyys säästää rahaa ja ympäristöä

Kuopiolainen Somotec Oy on 37 vuoden historiansa aikana kehittänyt vahvan markkina-aseman kovahitsaustuotteiden, panssarilevyjen, korjaushitsauksen, juotteiden ja ruostumattoman teräksen peittausaineiden johtavana asiantuntijana Suomessa. Yritys julkistaa uuden huippulaatuisen Durmax-tuotesarjan Tampereen Nordic Welding Expo -messuilla maaliskuussa.

”Vuosikymmenten kokemus on tuonut meille raudanlujaa asiantuntemusta kulumisen- ja korroosioneston sovelluksista, ratkaisusta ja palveluista. Autamme asiakasta ratkaisemaan kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja optimoimme käyttökohteen mukaisen parhaan ratkaisun”, Somotec Oy toimitusjohtaja Olli Riihiluoma toteaa.

Tuotteelle pidempi elinkaari

”Suomessa käytetään vuosittain noin 2,5 miljardia euroa kulumisen ja korroosion korjaamiseen. Tästä näkökulmasta olemme lähteneet kehittämään erityisesti prosessiteollisuuden tuotteita, joilla on tavallista pidempi elinkaari. Tästä seuraa myös tuotteiden pienempi hiilijalanjälki, koska tuotteet kestävät pidempään käytössä, eikä niitä tarvitse uusia niin usein kuin aiemmin on tehty. Samalla syntyy vähemmän jätettä”, Riihiluoma kertoo.

Somotec on kehittänyt ja tutkinut noin neljän vuoden ajan uutta Durmax-tuotesarjaansa, johon kuuluu kovahitsaustäytelankoja, panssarilevyjä ja panssariteräsosia sekä kovapinnoitettuja putkia.

”Keskeistä uutuudessa on laatu. Tuotteidemme elinkaaren pituus on moninkertainen perinteisiin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna.”

Parempi vaihtoehto hitsaukseen

”Durmax kovahitsaustäytelangat ovat mittatarkkoja ja niillä on hyvät hitsausominaisuudet. Tuotesarjassa on kattava valikoima erilaisia vaihtoehtoja eri teollisuusprosesseihin”, Riihiluoma sanoo.

Somotec tarjoaa täyden paketin kohdekartoituksesta toteutukseen ja huoltoon. Palvelu on nopeaa ja toimitusajat lyhyitä.

Lisätietoja: www.somotec.fi

Teksti: Jari Peltroranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »