mainos_1048

Logistiikka (sisälogistiikka)
Materiaalinkäsittely
Työ- ja koneturvallisuus

Käsittele painavia levyjä ergonomisesti ja tehokkaasti

artikkelikuva: Käsittele painavia levyjä ergonomisesti ja tehokkaasti

Schmalzin VacuMaster-alipainenostimet mahdollistavat tehokkaan ja ergonomisen työskentely-ympäristön painavien levyjen käsittelyyn.

VacuMaster-alipainenostimet tunnetaan poikkeuksellisen helposta käytettävyydestä ja säädettävyydestä pikasäädöillä levykoon muuttuessa.

VacuMaster alipainenostimien mallisarjasta löytyvät vakioratkaisut aina 2 000kg kappaleen painoon asti. Lisäksi saatavilla on räätälöityjä ratkaisuja painavammille kappaleille.

”Helppo käytettävyys ja ergonomia tarkoittavat käyttäjän kannalta sitä, että VacuMaster alipainenostimilla voidaan lisätä huomattavasti tuotannon tehokkuutta samalla, kun lisätään työergonomiaa ja työntekijöiden työturvallisuutta. Laitteiden pitkä käyttöikä parantaa osaltaan investoinnin kannattavuutta”, toimitusjohtaja Simo Ylä-Outinen Oy Schmalz AB:stä toteaa.

VacuMaster-alipainenostimia voidaan käyttää apuna esimerkiksi levytyökeskusten, laserleikkauskoneiden ja CNC-konekeskusten kuormauksessa ja purussa.

Kuvalinkin video havainnollistaa VacuMasterin helppokäyttöisyyttä:

kuva

Modulaarinen rakenne konfiguroidaan käyttökohteen mukaan

VacuMaster-alipainenostimet ovat rakenteeltaan modulaarisia, minkä ansiosta laitekokoonpano voidaan räätälöidä joustavasti. Erilaiset perusmoduulit, ohjainkahvat, runkopalkit ja imulevyt mahdollistavat juuri oikeanlaisen laitteiston kuhunkin tarpeeseen.

”VacuMasterista löytyy mallit myös 90 ja 180 astetta levyä kääntäviin sovelluksiin. Ergonomisen käytettävyyden ja tehokkuuden maksimoimiseksi VacuMaster kannattaa liittää Schmalz kevyt siltanosturiin tai kääntöpuominostimeen”, Ylä-Outinen toteaa.

www.schmalz.fi

Alipainenostimet mahdollistavat ergonomisen työskentely-ympäristön. Ne auttavat estämään nostamisesta ja raskaiden kuormien liikuttelusta aiheutuvia terveysongelmia. Schmalz tarjoaa alipainenostimia varten alumiinisen kevytnostin järjestelmän. Tämä tarkoittaa, että nostinjärjestelmät ovat erityisen herkkä liikkeisiä ja tukevat ergonomista, tehokasta työskentelyä alipainenostinten kanssa.

kuva

Saksalaistaustainen, kansainvälisesti toimiva Schmalz-konserni on markkinajohtaja alipaineautomaation ja ergonomisten käsittelyratkaisujen alalla.

Teksti: Jari Peltoranta

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »