mainos_1048

Materiaalinkäsittely

Teräksellä tulokseen

artikkelikuva: Teräksellä tulokseen

Kun suomalaisella perheyrityksellä on vahvat perinteet ja kokemusta lähes 90 vuotta työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta sekä lämpökäsittelystä, niin selvääkin selvempää on, että yrityksen taustalta täytyy löytyä sepäntaitoja ja miilunpolttoperinteitä jo usean sukupolven ajalta.

Stén & Co Oy Ab on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka asiakaskunta on pääasiassa kotimaista metalli- ja konepajateollisuutta, kuten työvälineiden valmistajia, alihankintakonepajoja sekä elektroniikka- ja muottituoteteollisuutta. Toimitusvalikoimasta löytyvät työkaluteräkset, rakenneteräkset, nuorrutusteräkset, hiiletysteräkset sekä ruostumattomat ja tulenkestävät teräkset. Lisäksi toimitamme nikkeliseokset, titaanit, valut sekä erilaiset takomotuotteet kuten valssatut renkaat, vapaa- ja muototakeet.

Nurmijärven teräspalvelukeskus sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Hämeenlinnanväylän varressa. Toimitamme asiakkaalle tuotteet tarvittaessa sahattuina tai vesileikattuina. Myös asiakaskohtainen varastointi tuotteille on mahdollista. Kotiin kutsu -palvelulla asiakas voi tilata itselleen tuotteita varastosta nopeasti tarpeensa mukaisesti. Teräspalvelukeskukseen on viimeisen vuoden sisään hankittu kaksi uutta sahaa. ”Uuteen sahauskapasiteettiin investoiminen on tärkeää, jotta sahauksen laatu ja nopeus kehittyvät”, Stén & Co:n Sami Reijonen toteaa.

Jyväskylän lähellä Muuramessa sijaitseva Stén & Co:n karkaisimo tarjoaa monipuolisesti erilaisia lämpökäsittelypalveluja. Karkaisimo on toiminut kohta 40 vuotta ja sen toimintaa on laajennettu vuosien varrella. Tänä keväänä aloitettiin jälleen tuotantotilojen laajentaminen. Laajennuksen avulla tavarankäsittelymme selkiytyy ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusinta teknologiaa hyödyntävää lämpökäsittelyä jatkossakin. Karkaisimolla on käytössä uusinta vakuumitekniikkaa. Vakuumikarkaisu-, nitraus- ja suojakaasu-uunien lisäksi karkaisimolla on laboratorio, pakkaskarkaisulaite, suolakylpyuuni, useita päästöuuneja sekä teollisuuspesukoneet kappaleiden pesuun.

Lisätietoja: www.sten.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »