mainos_1048

Kevytleikkuiset, haastavien materiaalien suurnopeusjyrsimet laajenevat suurempiin 17mm teräpaloihin

artikkelikuva: Kevytleikkuiset, haastavien materiaalien suurnopeusjyrsimet laajenevat suurempiin 17mm teräpaloihin

Markkinoilla otettiin erittäin hyvin vastaan Iscarin alkuperäinen MILL4FEED tuoteperhe, joka koostui 12mm vaihtoteriä käyttävistä FFQ4-12 suurnopeusjyrsimista. ISCAR on laajentanut näiden jyrsinten valikoimaa esittelemällä uudet 17 mm teräpaloilla olevat rungot.

Uudet jyrsimet ovat tuurnakiinnitteisiä ja ne ovat saatavana halkaisija-alueella 80–160 mm, maksimi leikkuusyvyyden ollessa 3 mm.

Työkaluissa on 14˚ asetuskulma, positiivinen päästökulma, ne soveltuvat interpolaatiojyrsintään ja niissä on ohjelmointia varten 5.5 mm säde.

Jäähdytysneste ohjataan rungoissa jokaiseen leikkuusärmään erikseen, jolloin saadaan mahdollisimman hyvä teräsärmän jäähdytys. Rungoissa käytetty kiillotettu pinnoite parantaa lastunpoistoa sekä suojaa runkoa kulumiselta ja korroosiolta. FFQ4 vaihtoterät valmistetaan Iscarin uusimista SUMOTEC kovametallilaaduista, jotka mahdollistavat korkean tuottavuuden.

Nämä uudet työkalut on tarkoitettu ensisijaisesti raskaaseen suurnopeusrouhintaan, jolloin työstökoneelta vaaditaan suurta tehoa. Tyypilliset sovellukset ovat raskaan teollisuuden isojen kappaleiden otsajyrsintä ja suurten poteroiden koneistus mm. muottiteollisuudessa.

 

FFQ4 SOMT 1706 vaihtoterät ovat yksipuoleisia neliöpaloja joissa on neljä leikkuusärmää ja ne on saatavana eri geometrioilla laajan materiaalikirjon kattamiseksi:

- FFQ4 SOMT 170625T teräkselle, martensiittiselle sekä ferriittiselle ruostumattomalle teräkselle, valuraudalle ja karkaistulle teräkselle; yleispala ISO P, ISO K ja ISO H materiaalien suurnopeusjyrsintään.

- FFQ4 SOMT 1706RM-T hakkaavaan työstöön sekä jyrsintään olakkeen vieressä teräkselle, martensiittiselle sekä ferriittiselle ruostumattomalle teräkselle, valuraudalle ja karkaistulle teräkselle; ISO P, ISO K ja ISO H materiaalien suurnopeusjyrsintään hankalissa olosuhteissa.

- FFQ4 SOMT 170625HP austeniittiselle, duplex ja työstökarkenevalle (PH) ruostumattomille teräkselle (ISO M) ja kuumalujille seoksille (ISO S).

Iscar on lastuavien työkalujen innovaattori, joka toimittaa asiakkailleen työkalujen lisäksi tuottavuutta. Iscarin vakio- ja erikoistyökaluratkaisut eri teollisuuden aloille ovat tehneet yrityksestä yhden suurimmista ja nopeimmin kasvavista alan toimijoista.

Lisätietoja: www.iscar.fi ja ISCARin yhteyshenkilöltänne.

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »