mainos_1048

Lastuavat työkalut
Työkalut ja tarvikkeet

Toimitusvarmuutta konepajateollisuuteen

artikkelikuva: Toimitusvarmuutta konepajateollisuuteen

Konepajoille hankitaan yhä monipuolisempia erikoistyökaluja. Toisaalta konepajatoiminnassa tulee monesti vastaan yllättäviä ja nopeita ruuhkatilanteita, joissa tarvitaan koneistus- ja alihankintapalveluja. Toimitusvarmuus ja työn laatu ovat tärkeitä kriteerejä kaikissa olosuhteissa.

Kotimainen Mehi Oy on valmistanut työkaluja konepajateollisuudelle vuodesta 1973. Yhtiön tehtaalla Suomussalmella on suunnittelu- ja valmistustöissä 18 alan ammattilaista.

Yritys valmistaa kaikki Mehi Tools -työkalut itse. Vakiotuotteina tehtaalta toimitetaan esimerkiksi avarrus- ja jyrsintyökaluja, mutta useimmiten työkalut ’räätälöidään’ asiakkaan käyttötarpeisiin soveltuviksi.

”Päätuotteitamme ovat vaihtopalalliset lastuavat erikoistyökalut. Niiden lisäksi toimitamme konepajoille kiinnittimiä sekä vakiotyökalujamme ja myös ei-lastuavia erikoistyökaluja”, kertoo Mehi Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Lasanen.

”Rekrytoimme juuri uuden myyntipäällikön. Pyrimme tehostamaan myyntiämme ja olemaan yhä enemmän läsnä asiakkaidemme luona.”

Alihankintapalvelua nopealla aikataululla

Lisäksi yhtiö tarjoaa konepajateollisuudelle alihankintakoneistusta.

”Kilpailuvalttejamme ovat hyvä tarkkuus ja nopeat toimitusajat”, Lasanen kehuu työntekijöitään. Hänen mukaansa koneistuspalvelujen kysyntä kasvaa koko ajan. Niiden osuus Mehi Oy:n liiketoiminnasta on muodostunut jo merkittäväksi.

”Usein ruuhkatilanteet voivat tulla konepajoille yllätyksenä, ja silloin alihankintaa koneistuksessa tarvitaan pikaisesti. Voimme valmistaa pieniä sarjoja nopeasti ja varmasti. Laadunvarmistus on osa toimintaamme, ja asiakkaamme ovat kokeneet palvelumme toimivaksi ja luotettavaksi.”

”Pystymme tuottamaan monentyyppisiä ja monimuotoisia kappaleita. Käytössämme on myös oma karkaisimo, joka nopeuttaa toimitusaikatauluja.”

Karkaisimossa on koneita hiiletyskarkaisua, mustausta ja hiekkapuhallusta varten. ”Oleellista on, että toimitusvarmuuteen ja aikataulujen pitävyyteen voidaan luottaa – sekä kaikissa erikoistilanteissa että normaaleissa arkirutiineissa”, Lasanen tähdentää.

Lisätietoja: www.mehi.fi

Teksti: Ari Mononen

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »