mainos_1048

Työstökoneet

Elumatec on alumiiniprofiilityöstökoneiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja

artikkelikuva: Elumatec on alumiiniprofiilityöstökoneiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja

Saksalainen Elumatec on alumiini-, muovi- ja teräsprofiilien työstökoneiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka hakee vahvempaa jalansijaa myös Suomessa.

Yli 90-vuotiaalla Elumatecilla on pitkä saksalainen laatuperinne pohjanaan. Yrityksen liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 700 henkeä.

”Elumatec ei ole vielä kovin tunnettu Suomessa rakennusteollisuuden ulkopuolella, vaikka sillä on paljon tarjottavaa suomalaiselle valmistavalle ja erityisesti alihankintateollisuudelle, tuotepäällikkö Perttu Lankinen Elumatecin laitteita maahantuovasta Projecta Oy:stä toteaa.

Projecta Oy on kolmannen polven perheyritys, joka toimittaa koneita ja komponentteja teollisuudelle ja tekijöille. Projecta tarjoaa asiakkailleen kaiken tarvittavan tuen konetoimituksen jälkeenkin. Yrityksen noin 20 miljoonan euron liikevaihto syntyy noin 50 ammattilaisen voimin.

Valmistavalle teollisuudelle saksalaista huippulaatua
”Elumatecin koneet ovat vaativille asiakkaille tehtyä saksalaista huippulaatua. Ne on tehty erittäin laadukkailla komponenteilla ja pitkällä kokemuksella. Elumatecin laitteet ovat pitkäikäisiä, niitä ei tarvitse vaihtaa viiden vuoden välein”, Lankinen painottaa.

Elumatecin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset koneet alumiini- ja PVC-profiilien käsittelyyn: sahat, CNC-työstökeskukset, kopiojyrsimet, kulmapuristimet sekä muut profiilinkäsittelyn tarvikkeet.

Elumatecin tuotteet ovat Euroopassa laajasti johtavien yritysten käytössä. Tyypillisiä teollisuusasiakkaita ovat esimerkiksi auto-, joukkoliikenneväline- ja ilmailuteollisuuden valmistajat. Asiakkaita löytyy myös kuntoiluvälinevalmistajista, tikkaiden, festivaalitelttojen, työtasojen ja valomainosten valmistajista, veneteollisuudesta, kone- ja laiterakentajista, aurinkopaneelien- ja valaisinjärjestelmien toimittajista, sekä messuosastojen rakentajista.

Lisätietoja: www.projecta.fi

Teksti: Jari Peltoranta

elumatec

elumatec

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »