mainos_1048

Savu- ja pölynkäsittely
Työ- ja koneturvallisuus

Euromate lanseeraa ainutlaatuisen kokonaisratkaisun, jolla päästään pölyttömään työympäristöön

Uusi Dust Free Industrial 8500 -ilmanpuhdistin vähentää pölyä teollisuus- ja tuotantoympäristöissä jopa 90 %.

artikkelikuva: Euromate lanseeraa ainutlaatuisen kokonaisratkaisun, jolla päästään pölyttömään työympäristöön

Euromate tarjoaa kokonaisratkaisut, joilla päästään terveelliseen sisäilmaan. Dust Free Industrial (DFI) 8500 on ilmanpuhdistinvalikoiman uutuus. Laite toimii nimensä mukaisesti: DFI 8500:n vertaansa vailla oleva jopa 90 %:n pölynsuodatuskyky takaa erinomaisen ilmanlaadun. Lisäedut: vähemmän sairauspoissaoloja, pienemmät puhdistus- ja huoltokustannukset ja pienempi energiankulutus. Laske hyödyt!

DFI 8500 varmistaa pölyttömän työpaikan. Laite soveltuu ihanteellisesti esimerkiksi työtiloihin, tuotanto- ja varastotiloihin, rautakauppoihin, supermarketteihin, jakelukeskuksiin jne. Näkyvä pöly on haitallista ihmisille, koneille ja tuotteille ja muodostaa huomattavan kustannuserän. DFI 8500 vähentää pölyä ja siten kustannuksia.

Pölyn ja kustannusten vähentäminen
Puhdas, pölytön työympäristö vähentää tutkitusti työstä poissaoloja ja koneissa ilmeneviä vikoja ja samalla pienentää puhdistus- ja huoltokustannuksia. Lisäksi DFI 8500:n ansiosta ilmankierto on optimaalista, mikä auttaa pienentämään energiankulutusta. Ilmavirran ansiosta sekä lämmin (lämmitetty) että viileä (ilmastoinnista tuleva) ilma jakautuvat hyvin koko huonetilaan.

Älykäs, itsenäinen rakenne
DFI 8500 toimii itsenäisesti ja sitä hallitaan yksinkertaisen graafisen kosketusnäytön kautta. Älykäs mittaus- ja ohjausjärjestelmä takaa kapasiteetin säilymisen riippumatta siitä, onko suodatin tyhjä vai lähes täynnä. Erityinen LED-merkkivalo näyttää laitteen tilan esimerkiksi silloin, kun suodatin pitää vaihtaa. DFI 8500:aan on saatavana erilaisia suodattimia. Laite tunnistaa suodattimen ja muuttaa konfiguraatiota automaattisesti optimaalisen toimintatehon saavuttamiseksi. Elektronisesti säädettävien puhaltimen lapojen, ajankohdan mukaan muuttuvien ohjelmien ja SmartGrid-ratkaisun ansiosta DFI 8500 soveltuu myös vaikeapääsyisten kohteiden puhdistamiseen. DFI 8500 suorituskyky on erinomainen ja lisäksi sen miellyttävä muotoilu sopii mihin tahansa teollisuusympäristöön.

Kokonaisratkaisu
DFI 8500:n tehokas käyttö edellyttää ammattimaista asennusta ja huoltoa. Siksi Euromate tarjoaa kokonaisratkaisun, johon kuuluvat käyttöpaikan mukaan räätälöity pölynpoisto- ja valvontasuunnitelma sekä asennus ja huolto. Asiakkaille taataan puhdas ilma kiinteällä kuukausimaksulla.

Lisätietoja:

Sonesta, logo

Salmitie 3
02430 Masala
Puh: (09) 825 6160
Sähköposti: info@sonesta.fi

www.sonesta.fi

euromate pur-air

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »