mainos_1048

Logistiikka (sisälogistiikka)
Materiaalinkäsittely

Satateräs Oy sai Top Partner -palkinnon

artikkelikuva: Satateräs Oy sai Top Partner -palkinnon

Nosturitoimittaja Satateräs Oy vastaanotti toukokuun lopussa Saksalaiselta SWF Krantechnik GmbH:lta Top Partner palkinnon.

Kuvassa SWF Area Sales Manager Ian Robinson, Satateräs Oy:n toimitusjohtaja Juha Paukkunen ja SWF Krantechnik GmbH:n toimitusjohtaja Christian Heid.

Palkinto luovutettiin juhlavassa tilaisuudessa Dealers Conferencen yhteydessä Dresdenissä.

”Tilaisuudessa oli itsenäisiä nosturivalmistajia kymmenistä eri yrityksistä ympäri maailmaa”, Satateräs Oy:n toimitusjohtaja Juha Paukkunen kertoo.

Satateräs on toiminut yhteistyössä SWF:n kanssa jo vuodesta 1985 saakka. SWF on lähes 100 vuotta vanha köysi- ja ketjunostimia ja nosturikomponentteja toimittava yritys, jolla on edustajia kymmenissä maissa ympäri maailmaa.

Nosturialan kärjessä
”SWF on yksi maailman johtavista komponenttitoimittajista ja sen myymät komponentit kulkevat nosturialan kehityksen kärjessä, josta hyötyvät tietysti myös sen asiakkaat sekä viime kädessä edustajien kautta myös loppukäyttäjät, eli esimerkiksi Satateräksen asiakkaat”, Paukkunen toteaa.

Satateräksen tuotevalikoimaan kuuluvat siltanosturit, köysinostimet, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät sekä monet erilaiset nostoapuvälineet. Saumaton yhteistyö SWF:n kanssa, oma teräsrakennevalmistus ja erittäin osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö ovat olleet Satateräksen vahvuuksia jo vuosikymmenien ajan.

Myös elinkaaripalveluihin, huoltoon ja tarkastuksiin on Paukkusen mukaan viime vuosina panostettu merkittävästi ja oma varaosakeskus toimittaa tarvittaessa varaosia kaikkiin nosturimerkkeihin. Huollossa on omien tuotteiden osaajien lisäksi myös muihin merkkeihin koulutettuja huoltoasentajia.

Teksti: Jari Peltoranta

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »