mainos_1048

Kunnossapito
Lastuavat työkalut

Fuchs ja DMG MORI kaksi vahvaa partneria syventävät teknologia yhteistyötään

artikkelikuva: Fuchs ja DMG MORI kaksi vahvaa partneria syventävät teknologia yhteistyötään

FUCHS PETROLUB SE ja DMG MORI AG ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka lujittaa niiden menestyksellistä liiketoimintayhteistyötä. Sopimuksella molemmat osapuolet sitoutuvat läheiseen teknologiakumppanuuteen, jonka tarkoituksena on kehittää uusia innovatiivisia työstökoneiden voiteluaineita. Suunnitelmaan kuuluu myös tuotantoprosessien ja koneiden kunnon seurannan digitaalisuuden kehittäminen edelleen. Oikean voiteluaineen käyttö on ratkaisevan tärkeää työstökoneiden optimaalisen tuottavuuden kannalta.

DMG MORI AG
DMG MORI on maailman laajuinen johtava työstökoneiden valmistaja, jonka liikevaihto on yli 3,5 miljardia EUR. DMG MORIN tuotantolaitoksia on 14. Myynti- ja huoltopaikkoja on 157, jotka toimivat 79 maassa. Yhteensä yli 12 000 työntekijää ovat suorassa yhteydessä asiakkaisiin.

FUCHS PETROLUB SE
FUCHS on Saksassa 1931 perustettu perheyhtiö, joka on nykyään globaalisti toimiva konserni. FUCHS kehittää, valmistaa ja markkinoi voiteluaineita. Yli 40 maassa työskentelee 5 000 työntekijää 57 tytäryhtiössä. FUCHS on maailman suurin riippumaton voiteluainevalmistaja.

Lisätietoja: www.fuchs.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 2/2024

prometalli

mainos_1074Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »