mainos_1048

Lastuavat työkalut
Pintakäsittely
Teollisuuden internet

Tarkka lastuamisnestesuihku tehostaa kierresorvausta

Ainutlaatuinen kierresorvausratkaisu terän ylä- ja alapuolisilla nestesuuttimilla

artikkelikuva: Tarkka lastuamisnestesuihku tehostaa kierresorvausta

Maaliskuun alusta markkinoille tulee Sandvik Coromantin CoroThread® 266 -kierresorvaustyökalu, jonka ylä- ja alapuoliset lastuamisnestesuuttimet parantavat olennaisesti koneistuksen varmuutta ja tehokkuutta. Yläpuolinen nestesuihku parantaa lastunmuodostusta ja lisää siten koneistuksen varmuutta. Alapuolinen suihku jäähdyttää terää, minkä etuna on pidempi ja varmempi kestoikä. Lisäksi tarkkojen lastuamisnestesuihkujen etuna on parempi pinnankarheus ja siten myös parempi kierteiden laatu.

”Prosessivarmuus ja tukevuus ovat välttämättömiä edellytyksiä, jos kierresorvaus on tarkoitus saada onnistumaan johdonmukaisesti kerralla oikein”, toteaa kierresorvauksesta vastaava tuotepäällikkö Hampus Olsson Sandvik Coromantilta. ”Näiden vaatimusten täyttämiseksi CoroThread 266 -työkaluissa on tarkkojen nestesuuttimien ohella iLock-teränlukitus, joka pitää terän tarkasti paikallaan pitimessä ja estää tehokkaasti jopa pienet mikrotason liikkeet. Jos työ vaatii välttämättä pitkää vapaapituutta, saatavissa on värinävaimennettuja Silent Tools™ -liitäntäkappaleita, joilla värinät saadaan taatusti kuriin, eikä tarkkuusvaatimuksista tarvitse tinkiä.”

Laaja vakiovalikoima sisältää omat terälaadut ja -geometriat kaikille materiaaleille, eri kierreprofiileille sekä sisä- ja ulkokierteille. Vakiovalikoiman ulkopuolelle jääviä kierreprofiileja on saatavana Tailor Made -mittatilaustuotteina.

Tarkoilla nestesuuttimilla varustettuja pikavaihtopitimiä on saatavissa Coromant Capto® -kiinnityksillä C3, C4, C5 ja C6 (16 mm:n terät) ja QS™-varsia kokoina 20 x 20 ja 25 x 25 mm (16 ja 22 mm:n terät). Sisäkierteiden sorvauksessa pienin mahdollinen halkaisija on 20 mm (0.790 tuumaa).

Lisätietoja: www.sandvik.coromant.com/fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 1/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »