mainos_1048

Palveluliiketoiminta

Akaa Steel Oy panostaa palveluun

artikkelikuva: Akaa Steel Oy panostaa palveluun

Akaa Steel Oy on Etelä-Pirkanmaalla sijaitseva ohutlevyjen arkitsemiseen erikoistunut yritys. Arkitamme kylmä- ja kuumavalssattuja keloja sekä kuuma- ja sähkösinkittyjä keloja 0,50-3,00mm paksuuksissa ja leveydeltään 600-1500mm. Teemme myös vuokraleikkausta yhteistyökumppaneillemme.

Akaa Steel Oy palvelee kotimaisia teräsarkkien käyttäjiä niin pienissä kuin suurissakin terästarpeissa. Meihin on helppo ottaa yhteyttä ja asiat hoituvat ilman odottelua.

Yli 20 vuoden kokemus terästen ostosta, myynnistä ja teknisistä ominaisuuksista yhdistettynä todennäköisesti Suomen järeimpään ohutlevylinjaan takaa laadukkaat tuotteet koko mitta-alueella. Linjan kapasiteetti riittää 50 000 tonnin arkittamiseen vuositasolla.

Raaka-ainekelat tulevat laadukkailta tehtailta asiankuuluvien ainestodistusten kanssa niin koti kuin ulkomailtakin.

Laaja laatu- ja mittavalikoima sekä toimiva logistiikka varmistavat nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Normaalisti lupaamme toimituksen 2-3 työpäivän aikana tilauksesta kaikkialle Suomeen, niin määrämitoille kuin vakioarkeillekin. Kiiretilaukset jopa seuraavaksi päiväksi.

Yhä nopeammaksi muuttuneessa teräsliiketoiminnassa Akaa Steel Oy helpottaa asiakkaan arkea joustavuudellaan ja asiantuntemuksellaan.

Lisätietoja: www.akaasteel.fi

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
prometalli 3/2024

prometalli
Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »