mainos_828

Investoinnit & raaka-aineet (raaka-aineet)
Materiaalinkäsittely
Palveluliiketoiminta

A Family of People and Metals – erikoismetalleja me-hengessä

artikkelikuva: A Family of People and Metals – erikoismetalleja me-hengessä

Eettisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävässä metalliteollisuudessa liike-elämän etiikka huomioidaan toiminnassa toimitusketjun alusta loppuun. Me-henki näkyy suhtautumisessa asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin, työntekijöihin sekä raaka-aineiden toimittajiin.

”Haluamme luoda vaativan erikoismetalliteollisuuden alalle aiempaa vahvempaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Me näemme työntekijämme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja toimittajamme perheenä, jonka yhteisenä tavoitteena on parempi nykyisyys ja kestävä tulevaisuus”, sanoo HARALD PIHL -konsernin myyntijohtaja Kristian Seppänen.

Vuonna 1912 perustettu HARALD PIHL on jo neljännessä sukupolvessa toimiva perheyritys, joka toimittaa teollisuudelle erikoismetalleja vaativiin olosuhteisiin. Me-henki sekä eettiset että ekologiset arvot ohjaavat HARALD PIHLin liiketoimintaa.

”Meille avoimuus ja koko toimitusketjun läpinäkyvyys ovat erittäin tärkeitä. Edustamme rehellistä toimintaa, jossa ei käytetä oikoteitä. Laatu on hyvin tärkeä toimituksissamme, joiden alkuperä on tiedossa yksittäistä tehdasta myöten. Meillä on nollatoleranssi kaikille arveluttaville työolosuhteille”, Seppänen kertoo.

CTA

Liiketoimintaa yhteen hiileen puhaltamalla

Asiakassuhteita ylläpidetään arvostavasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Myös työntekijöiden työhyvinvoinnista huolehditaan muun muassa kattavan työterveyshuollon sekä kannustavan ja tasapuolisen johtamisen avulla.

kuva

”Kaikki HARALD PIHLin työntekijät eri toimipisteistä kokoontuvat kolmesti vuodessa Tukholmaan koulutusten ja joulujuhlien merkeissä. Näin yhteenkuuluvuuden tunne vahvistuu”, Seppänen sanoo.

HARALD PIHLillä on vakiintunut ja yrityksen arvoihin sitoutuva toimittajaverkosto, joten tilaukset pystytään toimittamaan nopeasti kaikkialle maailmassa. Edustusta on tällä hetkellä yhteensä 15 maassa.

kuva

Laadukkaiden vesileikkauskoneiden ansiosta monimutkaisten ja vaativien muotojen tarkka leikkaaminen sujuu nopeasti, ja HARALD PIHLillä on lentoteollisuuden vaatimat AS9100- ja AS9120-sertifikaatit.

Ekologiset arvot näkyvät muun muassa sitoutumisena hiilijalanjäljen pienentämiseen. ISO 14001 on osa HARALD PIHLin laatujärjestelmää.

Lisätietoja: www.haraldpihl.com/fi

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Mitä mieltä olit artikkelista?

rate 1 rate 2 rate 3 rate 4 rate 5

Seuraa prometalli

prometalli uutiskirje

mainos_836Seuraa prometalli
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »